Menu
Your Cart

SUMMA S3 140 D/T

SUMMA S3 140 D/T

SUMMA S3 Series

Το νέο Summa S3 series, είναι το κορυφαίο μηχάνημα κοπής που σχεδιάστηκε για επαγγελματίες που απαιτούν ένα κοπτικό ρολού με κορυφαίες επιδόσεις !

Υψηλή Ακρίβεια & Ευέλικτη κοπή !

Νέο S Class 3™ αλλά κάποια πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν !
 • Κορυφαία Ποιότητα !
  Η Summa είναι πασίγνωστη για την ανθεκτικότητα των μηχανών που κατασκευάζει.
 • Σχεδίαση & Ανάπτυξη !
  Παραγωγή / Παράδοση / Υποστήριξη μετά την πώληση
 • Λειτουργικότητα !
  Όταν προκύπτουν σφιχτές προθεσμίες παράδοσης και οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν ομαλά και τέλεια, η S Class 3 δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες.
  Κορυφαία απόδοση !
 • Εσωτερική νοημοσύνη / Κοπή περιγράμματος / Λογισμικό
 • S3 D75, S3 D120, S3 D140, S3 D160
 • S3 T75, S3 T120, S3 T140, S3 T160
 • S3 TC75, S3 TC160

Νέο Summa S Class 3 !

Κοπή στην τελειότητα !
Η λειτουργία 'έξυπνης ταξινόμησης αντικειμένων' έχει σχεδιαστεί για να επιλέγει το βέλτιστο σημείο εκκίνησης για την κοπή αντικειμένων, σε κάθε μία εργασία .
Με την ικανότητά του να λαμβάνει υπόψη τις ελαστικές ιδιότητες του υλικού, εξασφαλίζει τέλεια κομμένα αντικείμενα, στη μέγιστη ταχύτητα, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Επιπλέον, το S3 έχει μια μοναδική λειτουργία έξυπνης τμηματοποίησης.
Όταν η τμηματοποίηση έχει ρυθμιστεί στα 40cm, όλα τα αντικείμενα εντός αυτού του εύρους κόβονται ταυτόχρονα.
Αυτό βελτιώνει την ακρίβεια κοπής και απλοποιεί τη μετεπεξεργασία.

Ευκολία στη χρήση !
Ανακαλύψτε βελτιωμένη ευκολία στη χρήση !
Μπλε μέρη που υποδεικνύουν εξαρτήματα που μπορούν να μετακινηθούν και να ρυθμιστούν, δίσκος εργαλείων στο πίσω μέρος του μηχανήματος για μέγιστη ευχρηστία, αλλά και με μια μπλε, πράσινη και κόκκινη φωτεινή ένδειξη κατάστασης λειτουργίας. 

Βελτιστοποιημένος χειρισμός υλικών
Το S3 μπορεί τώρα να χειριστεί υλικά με διάμετρο 20cm και να υποστηρίζει βάρος ρολού 32kg.
Αυτή η βελτίωση είναι εξαιρετικά επωφελής για εφαρμογές εκτύπωσης και κοπής, συμπεριλαμβανομένου και του πλαστικοποιημένου βινυλίου.

Μοντέλο TC
Διπλή Κεφαλή
Η υψηλής ακρίβειας κεφαλή κοπής, μπορεί τώρα να μεταφέρει δύο εργαλεία, επιτρέποντας την διαμπερη αλλά και τήν επιφανειακή κοπή, ή τον συνδυασμό τους μαζί με πίκμανση (creasing), χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε εργαλείο!

OPOS CAMERA
Μια πιο αποδοτική κάμερα που είναι πιο γρήγορη χάρη στην αυτόματη επεξεργασία δεδομένων στο κοπτικό αντί του εξωτερικού λογισμικού.

Υψηλής ακρίβειας και ευέλικτη κοπή
Η κοπή περιγράμματος στα καλύτερά της!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ True Tangential τεχνολογία κοπής.
Το Summa S Class 3 είναι μια μηχανή κοπής με κορυφαία τεχνολογία, σχεδιασμένη για επαγγελματίες χρήστες που απαιτούν κορυφαία απόδοση στις εφαρμογές κοπής βινυλίου.
Η σειρά διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία True Tangential Cutting της Summa, με ένα μοναδικό μηχανοκίνητο μαχαίρι, που επιτρέπει στο κοπτικό να επιτύχει απαράμιλλη ακρίβεια και λεπτομέρεια.
Επιπλέον, η ικανότητα κοπής και πίκμανσης (kisscut & creasing), χωρίς την ανάγκη αλλαγής εργαλείων (αφορά έκδοση TC) αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πολυχρηστικότητα της νέας σειράς Summa S3.
Τα κοπτικά S Class 3 έχουν εντυπωσιακή ταχύτητα έως και 1000mm/s και δύναμη κοπής έως 1000gr που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας, γρήγορες και αποτελεσματικές κοπές.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Το Summa S Class 3, δεν είναι μόνο πρωταθλητής στην ακρίβεια και την ευελιξία, αλλά είναι επίσης ένας πραγματικός "εργάτης" που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί.
Κατασκευασμένο με υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, αυτό το μηχάνημα μπορεί να αντέξει τη βαριά χρήση και να παράγει σταθερά αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου,
δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε άφοβα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Συνολικά, το Summa S Class 3 είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες χρήστες που απαιτούν απόδοση, ακρίβεια και ευελιξία στη ροή εργασιών κοπής.

Με την προηγμένη τεχνολογία, το διαισθητικό λογισμικό GoSign, την ανθεκτική κατασκευή και τις δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου, είναι βέβαιο ότι θα καλύψει ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Key Features
Machinery Kind Vinyl Cutters Roll
Width 142 cm
Length Roll